Yükleniyor...
Google Android Forum
Oturum Aç
Kayıt Ol Giriş Yap Şifremi Hatırlat Hakkımızda Forum Kuralları Gizlilik Politikası

morfikirlerOyunmp3 indir, mp3 forum

Gönder Cevapla
Android 4.0 dan görüntüler
Yazar Mesaj
Neo(_xp_) Çevrimdışı
ERROR
Haber Ekibi

Benim HakkımdaGerçek Adım : Ali
Cinsiyetim : Erkek
Bilgim : Destek
       Benim Tecrübem
Android Bilgim : Süper
Yorumlarım : 453
Rep Puanı: 98
       Benim Android'im
Cihazım : Galaxy S
Sürümü : 4.0.2
Rom'um : BUILD16
Android 4.0 dan görüntüler

Google, bu zamana kadar Ice Cream Sandwich kod adlı Android 4.0 işletim sistemiyle ilgili çok fazla konuşmadı. Geçtiğimiz Ağustos ayında her ne kadar birkaç ekran görüntüsü internete sızmayı başarmış olsa da yeni sürümde ne gibi yeniliklerin olduğu konusunda çok fazla fikir sahibi olamadık.

Google, Android 4.0'ı önümüzdeki Ekim ya da Kasım ayında yayınlamayı planlıyor. Android kullanıcılarının merakla beklediği Android 4.0 ile ilgili internete şimdi de bir video sızmış durumda.

Video'da Ice Cream Sandwich'i çalışır halde görmek mümkün. Muhtemelen bir Google çalışanının yeni işletim sistemini test ederken çekildiği tahmin edilen daha önce yaşandığı gibi sahte olma ihtimali de var. Eğer gerçekse, uzun zamandır merakla bekleyen Android kullanıcılarının kafalarındaki soru işaretlerinden bazıları cevap bulabilir.

07-10-2011 11:31
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
ultrAslan37 Çevrimdışı
Transformers
Üye

Benim HakkımdaGerçek Adım : Ömer
Cinsiyetim : Erkek
Bilgim : Grafik
       Benim Tecrübem
Android Bilgim : Orta
Yorumlarım : 150
Rep Puanı: 15
       Benim Android'im
Cihazım : U8110 - T10
Sürümü : 2.1
Rom'um : Stock
RE: Android 4.0 dan görüntüler
Şuanlık Forumda Launcheri Yayımlandı. Saat ve Açılış Animasyonlarıda Eklendi.
12-10-2011 10:34
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
Gönder Cevapla

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Android 2.3 Now Part of the Android Open Source Project RSS 0 118 18-12-2010 1:15
Son Mesaj: RSS
  Android 2.3 source code being now pushed to the Android Open Source Project RSS 0 150 18-12-2010 1:15
  Trillian for Android IM client is out of beta, into the Android Market at $4.99 RSS 0 137 16-12-2010 12:55

Sponsor Bağlantılar
OYUN OYNA Androidcep telefonlarıoyun oynaücretsiz oyunlar