Yükleniyor...
Google Android Forum
Oturum Aç
Kayıt Ol Giriş Yap Şifremi Hatırlat Hakkımızda Forum Kuralları Gizlilik Politikası

morfikirlerOyunmp3 indir, mp3 forum

Gönder Konu Kapalı 
Android Telefonlara Uygulama Yükleme
Yazar Mesaj
Admin Çevrimiçi
Paylaşmak Güzeldir
Admin

Benim HakkımdaGerçek Adım : £rkan
Cinsiyetim : Erkek
Bilgim : Diger
       Benim Tecrübem
Android Bilgim : Orta
Yorumlarım : 16,059
Rep Puanı: 715
       Benim Android'im
Cihazım : Galaxy Mini
Sürümü : 2.2
Rom'um : Orjinal
Star Android Telefonlara Uygulama Yükleme
Android Tablet PC & Telefonlara Uygulama Yükleme

Öncelikle Ekten Apk Manager uygulamasını indirin Bu uygulama *.apk dosyalarınızı telefona kurmaya yarar.(Çoğu Tablet Pc'de Ve Telefonda Yüklü Gelir)

* Telefonunuzun Settings - Application settings - kısmına girerek Unknown Source seçeneği işaretli olsun (Aşağıdaki Gibi) (Bu seçeneğin anlamı Android market dışında telefonunuza uygulama kurma iznidir yani sitemizden indirdiğiniz uygulamaları bu seçeneği işaretleyerek kurabilirsiniz)

Resim

Sonra Sitemizden yada Android market'den indirdiğimiz .apk uzantılı dosya'yı usb , blutetooh yada Hafıza kart okuyucu yardımı ile Telefon / Tablet PC'ye Atın.

1. Sonra Apk Manager'i Çalıştırın Sistem Otomatik atdığınız dosya'yı bulur.
2. Dosyayı açın ve gelen uyarı mesajına (...apk Dosyasını Yüklemek İstediğinizde Eminmisiniz ) Kabul Edin.
3. Dosya Boyutuna Göre 10sn-60sn arasında bir süre ile yükleme Tamamlanacaktır.

[attachment=3769]

Yeni Telefonlar Alanlar için

Merhaba Arkadaşlar,

Telefonunuz'da Apk Manager - App Manager gibi uygulamar yüklü değilseki yeni bir telefonda yüklü olmaya bilir o zaman yapacaklarınız adım adım şunlar.

1.Telefonunuz elinize alın ve wifi bağlantısı ile internete girin
2.Sitemize Girin googleandroid.gen.tr/forum.php'ye yani.
3.Bu sayfaya ulaşın yani : googleandroid.gen.tr/Thread-android-telefonlara-uygulama-yukleme
4.Şimdi Telefonunuz ile bu sayfaya kadar geldiyseniz aşağıdaki'lerden size uygun olanı indirin.
5.Dileyen Buradan indirdiği dosyayı bluetooth aracılığı ile telefonuna atıp gelen Mesajlar'da gelen kutusun uygulamayı kurabilir.

[attachment=3773]

Destekleyen Modeler : Motorola Milestone,HTC Droid Eris,HTC Droid Incredible,HTC Desire,Samsung Galaxy S,Motorola Milestone,Tablet Pc'ler ve diğer android cihazlar.

[attachment=3772]

Destekleyen Modeller : HTC Droid Incredible,Samsung Galaxy S,Devour,LG Ally,HTC HD2,Motorola Cliq ve diğer android cihazlar.

[attachment=3770]

Destekleyen Modeller : LG Ally,HTC Desire,HTC Droid Incredible,Motorola Droid,Samsung Galaxy S ve diğer android cihazlar.

[attachment=3771]

Destekleyen Modeler : Tüm Android Cihazlar ile Uyumludur.

.apk  sam2.apk (Boyut: 494.85 KB / İndirme: 2689)

Destekleyen Modeler : Tüm Android Cihazlar ile Uyumludur.

Artık App Installer'i Cihazımıza kurduk.Şimdi Sitemizden indirdiğiniz apk uzantılı dosyaları hafıza kartına atarak rahatça kurabilirsiniz.

(Bu Mesaj 14-09-2010 22:12 değiştirilmiştir. Değiştiren : Admin.)
10-07-2010 17:05
Tüm Mesajlarını Bul
mythicalmg Çevrimdışı
Üye
Üye

Benim HakkımdaGerçek Adım :
       Benim Tecrübem
Android Bilgim :
Yorumlarım : 14
Rep Puanı: 1
       Benim Android'im
Cihazım :
Sürümü :
Rom'um :
RE: Android Telefonlara Uygulama Yükleme
Alıntı:Öncelikle Apk Manager uygulamasını Buradan İndirin.(46 kb) Bu uygulama *.apk dosyalarınızı telefona kurmaya yarar.(Çoğu Tablet Pc'de Ve Telefonda Yüklü Gelir)
demişsiniz.
Benim Samsung Galaxy'de Apk Manager yüklenmiş olarak gelmediği için dediğiniz adresten uygulamayı indirdim. Fakat uygulamanın setupı da apk uzantılı olduğundan Apk Manager gerektiriyordu ve telefonum bu dosyayı görmedi. Telefonumuzda Apk Manager yoksa bu programı nasıl yükleyebiliriz? Yardımcı olur musunuz?
24-08-2010 18:01
Tüm Mesajlarını Bul
Admin Çevrimiçi
Paylaşmak Güzeldir
Admin

Benim Tecrübem
       Benim Android'im
İçinde Apk Manager Yoksa onun alterntafi programlarından biri kesin mevcuttur.Manager - App Store - App Manager Pro - App Manager - Apk Manager pro hiç biri yoksa file browser var'dır.Oradan apk uzantılı atdığınız dosyaları kurabilirsiniz

24-08-2010 18:14
Tüm Mesajlarını Bul
mythicalmg Çevrimdışı
Üye
Üye

Benim HakkımdaGerçek Adım :
       Benim Tecrübem
Android Bilgim :
Yorumlarım : 14
Rep Puanı: 1
       Benim Android'im
Cihazım :
Sürümü :
Rom'um :
"Ayarlar>Uygulamalar>Uygulamaları Yönet"e girdiğimizde buna benzer bir sürü uygulama görünüyor ama telefonun içinde bu uygulamalara ulaşılamıyor. Başka bir sitede root olmakla ilgili eğer root olmazsanız telefondaki uygulamaların %85ini kullanamazsınız demiş. Bu yüzden root olmak istiyorum ama yanlış birşey yapıp telefonuma zarar gelir diye korkuyorum..
24-08-2010 18:52
Tüm Mesajlarını Bul
Admin Çevrimiçi
Paylaşmak Güzeldir
Admin

Benim Tecrübem
       Benim Android'im
Konu hakkında pek bilgim yok bence bir telefoncuya gotur sor
24-08-2010 18:58
Tüm Mesajlarını Bul
Admin Çevrimiçi
Paylaşmak Güzeldir
Admin

Benim Tecrübem
       Benim Android'im
(24-08-2010 18:52)mythicalmg Yazılan:  "Ayarlar>Uygulamalar>Uygulamaları Yönet"e girdiğimizde buna benzer bir sürü uygulama görünüyor ama telefonun içinde bu uygulamalara ulaşılamıyor. Başka bir sitede root olmakla ilgili eğer root olmazsanız telefondaki uygulamaların %85ini kullanamazsınız demiş. Bu yüzden root olmak istiyorum ama yanlış birşey yapıp telefonuma zarar gelir diye korkuyorum..

Hayır telefoncuya gitmenize gerek yok o kadar zahmet etmeyiniz.Ben daha önce sorunuzu görmedim biraz geç oldu ama mâzur görünüz efenim.

Öncelikle cihazınızda birtane dosya yöneticiniz olsun kendi dosya yöneticisi pek iş görmüyor.Market programını açın ilk defa açıyorsanız bilgileri onaylayıp ileri tuşuna basın ve Gmail adresinizi girin account istediği yerde herşey bittikten sonra ASTRO FİLE MANAGER diye search kısmından arama yapın ve programı bulduğunuzda üzerine tıklayın ve aşağıda yükle yazan yere basın sonraki soruyada tamam deyin. Program yüklenince yukarıda bildirim ekranında görürsünüz zaten yüklendi diye.Market den programlar bu şekilde yükleniyor ve daha sonra hafıza kartına attığınız .apk uzantılı dosyayı astro file manager den bulun çalıştırın tama deyin yüklensin hepsi bu...

Bizi tercih ettiğiniz için Teşekkürler.Bizi takip etmeye devam edin...

24-08-2010 23:04
Tüm Mesajlarını Bul
Gönder Konu Kapalı 

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Rom manager hakkında ve orjinal rom yükleme telden Respect_Me 4 45 17-05-2012 16:25
Son Mesaj: Respect_Me
  Tek seferde birçok uygulama yükleme yardım Respect_Me 3 55 10-05-2012 18:09
Son Mesaj: cinarealy
  uygulamaları hafıza kartına yükleme ( yardım ) europa 3 253 06-05-2012 19:56
Son Mesaj: celatx

Sponsor Bağlantılar
OYUN OYNA Androidcep telefonlarıoyun oynaücretsiz oyunlar