Yükleniyor...
Google Android Forum
Oturum Aç
Kayıt Ol Giriş Yap Şifremi Hatırlat Hakkımızda Forum Kuralları Gizlilik Politikası

morfikirlerOyunmp3 indir, mp3 forum

Gönder Cevapla
galaxy ace acemi kullanıcıya yardım
Yazar Mesaj
nehrin.1982 Çevrimdışı

Üye

Benim HakkımdaGerçek Adım : nehrin
Cinsiyetim : Erkek
Bilgim : Yok
       Benim Tecrübem
Android Bilgim : Kötü
Yorumlarım : 2
Rep Puanı: 0
       Benim Android'im
Cihazım : Galaxy Ace
Sürümü : 2.3.3
Rom'um : 250
galaxy ace acemi kullanıcıya yardım
slm arkadaşlar
sansung galaxy ace kullanımı hakında yardım istiyorum.
ilk adroid sistemli telefonu eşimin sayesinde ve aynı işyerinde çalıştığım arkadaşım olan ve sitenizde mod olan hgurbuz78 sayesinde sahip oldum.
fakat kullanmasını bilmiyorum ve benim gibi yeni olan kullanıcılara yardımlarınızı bekliyorum.
telefonun ana menüsünde üç sayfa var iki sayfada kurulu programlar var.üçünçü sayfa boş programları taşıma işlemini yapamıyorumÜzülme yardımcı olurmusunuz
işyerinden arkadaşım olan sizin sitenizde de GT540 moderatörü olan hgurbuz78 aynı işyerinde çalışmamıza rağmen yardım etmiyor Gülücük
inadına illaki kendin öğren diyor sitenizede onun yönlendirmesi ile üye oldum gerekli yardımları sitedeki arkadaşlardan alabilirsin diyor
yardımlarınızı bekliyorum.
ayrıca bu cihaza garanti dışı bırakmadan neler yapabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum
herkeze iyi forumlar.

09-02-2012 21:33
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
hgurbuz78 Çevrimdışı
Gt 540 Moderatörü
Destek Ekibi

Benim HakkımdaGerçek Adım : hgurbuz
Bilgim : Destek
       Benim Tecrübem
Android Bilgim : Orta
Yorumlarım : 1,349
Rep Puanı: 132
       Benim Android'im
Cihazım : Optimus (GT540)
Sürümü : 2.1
Rom'um : 2.1
RE: galaxy ace acemi kullanıcıya yardım
arkadaşlar yardımcı olacaklardır mutlaka
bizim forumumuz kaliteli bir forumdur ayrıca çok kaliteli üyelere sahip
hem herşeyi hazır bekleme dimi sende sor sende öğren
sonra öğrendiklerini öğret kendine saklama Gülücük
09-02-2012 21:37
gokay406 Çevrimdışı

Üye

Benim HakkımdaGerçek Adım : Gökay
       Benim Tecrübem
Yorumlarım : 8
       Benim Android'im
Sürümü : 2.3.6
Rom'um : Gigabear
Merhabalar Arkadaş Öncelikle hayırlı olsun galaxy Ace gayet hızlı güzel kullnışlı bi telefondur. ilk sorun ekrandakileri taşına ana ekrandaki ikonların üstüne basılı tuttuğunda taşıma ve silme aktif olacaktır. basılı şekilde hangi sayfaya taşıyacaksan oraya doğru sürekle ve bırak bu akdar basit taşıma işlemi.

oyun uygulama için ise forum gayet zengin üet kısımda oyun - uygulama kısımları var burdan indirip oynayabilirsiniz.
garanti kapsamına gelir isek işletim sistemini ve rom ile ilgili yazılımlar atmadıkça garanti kapsamı kalma konusu söz konusu değildir.

umarım yardımcı olmuşumdur iyi günler.

Ace yardımları için bildiğim akdaıyla yardımcı olabilirim bana mesaj atanlara yardımcı olurum konu takibi yapamıyorum.

10-02-2012 11:45
cantara Çevrimdışı

Süper Uye

Benim HakkımdaGerçek Adım : Emre
       Benim Tecrübem
Android Bilgim : Çok İyi
Yorumlarım : 4,231
Rep Puanı: 1044
       Benim Android'im
Cihazım : Xperia Neo V
Sürümü : 4.0.3
Rom'um : I-Scream
(09-02-2012 21:33)nehrin.1982 Yazılan:  slm arkadaşlar
ilk adroid sistemli telefonu eşimin sayesinde ve aynı işyerinde çalıştığım arkadaşım olan ve sitenizde mod olan hgurbuz78 sayesinde sahip oldum.
fakat kullanmasını bilmiyorum ve benim gibi yeni olan kullanıcılara yardımlarınızı bekliyorum.
telefonun ana menüsünde üç sayfa var iki sayfada kurulu programlar var.üçünçü sayfa boş programları taşıma işlemini yapamıyorumÜzülme yardımcı olurmusunuz
işyerinden arkadaşım olan sizin sitenizde de GT540 moderatörü olan hgurbuz78 aynı işyerinde çalışmamıza rağmen yardım etmiyor Gülücük
inadına illaki kendin öğren diyor sitenizede onun yönlendirmesi ile üye oldum gerekli yardımları sitedeki arkadaşlardan alabilirsin diyor
ayrıca bu cihaza garanti dışı bırakmadan neler yapabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum
herkeze iyi forumlar.

Aman hocam Ronaldo'yla aynı odada oturan kişi Arda'ya gidip de bana gol atmayı öğret der mi? Bence yapışın hgurbuz hocama öğrettirin bu android'in her şeyini Gülücük
10-02-2012 14:28
nehrin.1982 Çevrimdışı

Üye

Benim HakkımdaGerçek Adım : nehrin
       Benim Tecrübem
Android Bilgim : Kötü
Yorumlarım : 2
       Benim Android'im
Sürümü : 2.3.3
Rom'um : 250
(10-02-2012 11:45)gokay406 Yazılan:  Merhabalar Arkadaş Öncelikle hayırlı olsun galaxy Ace gayet hızlı güzel kullnışlı bi telefondur. ilk sorun ekrandakileri taşına ana ekrandaki ikonların üstüne basılı tuttuğunda taşıma ve silme aktif olacaktır. basılı şekilde hangi sayfaya taşıyacaksan oraya doğru sürekle ve bırak bu akdar basit taşıma işlemi.

oyun uygulama için ise forum gayet zengin üet kısımda oyun - uygulama kısımları var burdan indirip oynayabilirsiniz.
garanti kapsamına gelir isek işletim sistemini ve rom ile ilgili yazılımlar atmadıkça garanti kapsamı kalma konusu söz konusu değildir.

umarım yardımcı olmuşumdur iyi günler.

Ace yardımları için bildiğim akdaıyla yardımcı olabilirim bana mesaj atanlara yardımcı olurum konu takibi yapamıyorum.

yardımların için çok teşekür ederim
(10-02-2012 14:28)cantara Yazılan:  
(09-02-2012 21:33)nehrin.1982 Yazılan:  slm arkadaşlar
herkeze iyi forumlar.

Aman hocam Ronaldo'yla aynı odada oturan kişi Arda'ya gidip de bana gol atmayı öğret der mi? Bence yapışın hgurbuz hocama öğrettirin bu android'in her şeyini Gülücük

arkadaşım halil hiç yardımcı olmuyor araştırıp ögrenmemi istiyor bende öyle yapmaya çalışıyorum yardımların için teşekürler
(Bu Mesaj 10-02-2012 18:48 değiştirilmiştir. Değiştiren : nehrin.1982.)
10-02-2012 18:45
hgurbuz78 Çevrimdışı
Gt 540 Moderatörü
Destek Ekibi

Benim HakkımdaGerçek Adım : hgurbuz
       Benim Tecrübem
Yorumlarım : 1,349
Rep Puanı: 132
       Benim Android'im
Cihazım : Optimus (GT540)
Sürümü : 2.1
Rom'um : 2.1
elbette bende androidi hiç bilmezken gerek erkan olsun gerekse baltacı olsun sorularıma cevap vererek tecrübeli olmama yardımcı oldular
ben nehrin arkadaşımın sadece kullanıcı olarak kalmasını istemediğimden dolayı sorduğu her soruyu cevaplamamaya çalışıyorum.
cihazı root ederse nelere kavuşabileceğini öğrensin istiyorum cihazın custom romları olduğunu öğrenmesini bu cihazı uçak haline getirebileceğini öğrenmesini ve bunları forumda gezerek konuları irdeleyerek öğrenmesini istiyorum çünkü böylece androidin ne olduğunu forumumuzdaki konu ve paylaşımları inceleyerek daha iyi anlayacaktır androidli cihazını bizim forumumuz dışında başka yerden daha iyi öğreneceğini ise hiç düşünmüyorum bile
ayrıca ace konusunda benden çok ama çok daha fazla yardımcı olacak arkadaşlar var forumda.

iyi forumlar nehrin kardeşim Gülücük

10-02-2012 20:51
Gönder Cevapla

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  galaxy ace root acıil yardım seveps 1 45 13-05-2012 17:57
Son Mesaj: yerda
Question Samsung Galaxy S2' ye Mouse bağlamak Yardım!!! gandalf3230 0 76 09-05-2012 18:12
Son Mesaj: gandalf3230
  Samsung Galaxy Tab de ve Galaxy Note da PC ile senkronizasyon sorunu mtaslak 2 521 05-05-2012 22:41
Son Mesaj: engineer79

Sponsor Bağlantılar
OYUN OYNA Androidcep telefonlarıoyun oynaücretsiz oyunlar