herkese merhabalar...
öncelikle ilk sorum... biraz bilgisayar terimleri ile anlatıcam umarım anlaşılır.... android yeni kullananlardanım cünki

örneğin bir oyun yükledik gameloft un herhangi bir oyunu "yüklenenler" kısmından kaldır dediğimizde sadece bir nevi sadece masa üstünden kaldırmış oluyoruz... hafızada hala veriler duruyor... oyunları silmenin yolu nedir illaki dosya yöneticisine felan girip kendimiz manuel olarakmı silmemiz gerekiyor?
2.sorum.... seven pro launcher yükledim birde go launcher ex yüklü telefonumda.... go nun simgesi menüde var fakat seven pro nun yok... standart launcher i varsayılan olarak atadım bunu değiştirmek istediğimde go nun simgesi ile go ya geçebiliyorum ama seven in simgesi yok ona geçemiyorum.... varsayılan yaparken değiştirmek için "uygulamalar-ev temaları gibi birşey" yazmıştı... aradım bir türlü bulamadım bu olay nerdedir?
3- s2 alana kadar tüm telefonlarım nokia idi o yüzden hem samsung a hemde android e uzakım

aslında samsung denemez android e uzakım

malum samsung yazılımı degil neyse

nokiada mesela cevapsız arama geldiginde mesaj geldiginde menü tuşu yanıp sönüyordu.... söyle bişi farkettim olay doğrumudur bilmiyorum mail geldigi zaman okumadıgında telefonun ışıgı yanıp sönüyor ben böyle bir mantık yürüttüm... ara sıra telefonumun ekranı yanıp sönüyor... nedendir bunu bulamadım ama genellikle mail geldiği zaman oluyor.... bu yüzden böyle bir yanma sönme söz konusu olurmu? ve mesaj yada cevapsız arama geldiginde ekranın yanıp sönmesini sağlayabilirmiyim...........
tüm yorumlar için şimdiden teşekkürler

biraz uzun anlattım ama detaysal olarak yazmak istedim.....