Yükleniyor...
Google Android Forum
Oturum Aç
Kayıt Ol Giriş Yap Şifremi Hatırlat Hakkımızda Forum Kuralları Gizlilik Politikası

morfikirlerOyunmp3 indir, mp3 forum

Gönder Cevapla
Galaxy Tab 2 görücüye çıktı
Yazar Mesaj
Duranek Çevrimdışı
Co-Admin
Co-Admin

Benim HakkımdaGerçek Adım : Arda
Cinsiyetim : Erkek
Bilgim : Romlar
       Benim Tecrübem
Android Bilgim : Çok İyi
Yorumlarım : 3,276
Rep Puanı: 217
       Benim Android'im
Cihazım : Sonic - T20
Sürümü : 2.3.5
Rom'um : Taiwan
Galaxy Tab 2 görücüye çıktı
En büyük rakibi Apple’a karşı patent savaşında önde giden Samsung, en yeni tablet bilgisayarı Galaxy Tab 2’yi (7.0) tanıttı.

Resim

17,8 santimetre genişliğindeki tablet, Android 4.0 (Dondurmalı Sandviç) işletim sistemiyle çalışıyor ve 1GHz çift çekirdekli işlemciye sahip. Samsung’un yeni tablet bilgisayarı, hem 3G hem de kablosuz bağlantı (Wi-Fi) özelliğine sahip.

Samsung’un Hub hizmetleriyle piyasaya sürülecek olan yeni tablet, 17 milyondan fazla parçaya erişim sağlanabilecek Music Hub ve kitap okumak isteyeceklerin tercih edeceği Readers Hub’ı içerecek. Ayrıca, kullanıcıların binden fazla filmi satın alıp kiralayabilecekleri Video Hub da yeni tabletin içinde bulunacak.

YEPYENİ BİR ÖZELLİK DAHA

Galaxy Tab 2, Samsug’un AllShare Play hizmetiyle piyasaya süreceği ilk ürünü olacak. AllShare Play, kullanıcıların kişisel bilgisayarlarından, Samsung akıllı telefonlardan veya üçüncü parti cloud cihazlarından tabletlerine multi medya içeriği aktarmalarını sağlayacak. Aynı işlem, evinizde olmadığınız zaman tablet bilgisayarınınızdan akıllı telefonunuza film aktarmanız gibi Samsung cihazları arasında da gerçekleştirilebiliyor.

Apple’ın dikkatle takip ettiği Samsung’un yeni tabletine nasıl bir tepki vereceği merak konusu. Öyle ki, son iki yıl içinde Samsung’un piyasaya sürdüğü neredeyse tüm tablet bilgisayar ve akıllı telefonlar Apple tarafından patent hakları ihlal edildiği gerekçesiyle davalık oldu.

Samsung, rakibine aynı şekilde cevap verirken, kısa dönemde iki şirket arasındaki patent kavgasının sona ermesi beklenmiyor.

Samsung, Galaxy Tab 2’yi Mart ayında piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Küresel piyasada ürünün ilk olarak İngiltere’de rafları süsleyeceği belirtilirken, yeni cihazın fiyat aralığı hakkında bir bilgi yok.

Resim

Kaynak: Ntvmsnbc

(Bu Mesaj 13-02-2012 17:39 değiştirilmiştir. Değiştiren : Duranek.)
13-02-2012 17:37
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
ozbrk Çevrimdışı
Market Takibi
Süper Uye

Benim HakkımdaGerçek Adım : ozberk
Cinsiyetim : Erkek
Bilgim : Diger
       Benim Tecrübem
Android Bilgim : Orta
Yorumlarım : 958
Rep Puanı: 64
       Benim Android'im
Cihazım : Sonic - T20
Sürümü : 2.3.5
Rom'um : ModOzbrk
RE: Galaxy Tab 2 görücüye çıktı
dikkat ettim de az iPad i andırıyor bu Kahkaha
14-02-2012 1:47
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
Gönder Cevapla

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  ASUS’un 7 İnçlik Yeni Android Tablet Bilgisayarı Ortaya Çıktı Heilmaster® 2 297 04-01-2012 14:53
Son Mesaj: andersin
  Motorola Xoom 2'nin Avrupa fiyatı ortaya çıktı..!!! Baki Yavuz 4 591 02-11-2011 19:51
Son Mesaj: Largovinch
  Android 3.0 görücüye çıktı demirbas44 18 4,140 28-03-2011 11:38
Son Mesaj: Admin

Sponsor Bağlantılar
OYUN OYNA Androidcep telefonlarıoyun oynaücretsiz oyunlar