Yükleniyor...
Google Android Forum
Oturum Aç
Kayıt Ol Giriş Yap Şifremi Hatırlat Hakkımızda Forum Kuralları Gizlilik Politikası

morfikirlerOyunmp3 indir, mp3 forum

Gönder Cevapla
Gelece Dönüş'ün Kaykayı Bu Yıl Satışta
Yazar Mesaj
Ethnic Çevrimdışı
Team Aceron™
Haber Ekibi

Benim HakkımdaGerçek Adım : Yunus
Cinsiyetim : Erkek
Bilgim : Diger
       Benim Tecrübem
Android Bilgim : Çok İyi
Yorumlarım : 1,267
Rep Puanı: 218
       Benim Android'im
Cihazım : Galaxy Ace
Sürümü : 2.3.7
Rom'um : MIUI
Gelece Dönüş'ün Kaykayı Bu Yıl Satışta
Çocukluk yıllarımızın efsane filmlerinden olan Geleceğe Dönüş serisindeki birçoğumuzun hayallerini süsleyen havada giden kaykay, önümüzdeki ay sipariş toplamaya başlıyor.

Bilim kurgu sinemasının en başarılı ve eğlenceli örneklerinden birisi olan Geleceğe Dönüş serisi, birçoklarımızın zihnine daha çocukluk yıllarımızdan bütün diyaloglarıyla kazınmış bir filmdir. Filmi izlerken çocukları kendine hayran bırakan havada giden kaykay "HoverBoard" ise çok yakında sadece bir hayal olmaktan çıkacak gibi görünüyor.

Mattel isimli firmanın üreteceği HoverBoard, filmde gördüğümüzün birebir Back To The Future lisanslı kopyası olacak. Kelimenin tam anlamıyla uçmayacağı ancak birçok yüzey üzerinde süzüleceği (filmden de hatırlanacağı gibi cihaz su üzerindeyken çalışmayacak) açıklanan kaykayın ön siparişleri 1 Mart'tan itibaren alınmaya başlayacak.

Resim

HoverBoard için fiyatın şubat ayı içerisinde açıklanacağını duyuran şirket, cihazın son derece masraflı olduğu için üretime başlamak için belirli bir ön sipariş sayısının geçilmesini beklediğini duyurdu. Umdukları sayıya ulaşabilmeleri durumunda üretime başlayacak ve Hover Board 2012'nin son aylarında satışa sunulacak.

Firmanın bahsettiği "her yüzeyde gidebilmesi" ibaresi şimdilik kafalarda biraz soru işareti bırakmış olsa da altında tekerlek olmayan bu kaykayın her yüzeyde filmdeki gibi hareket edebilmesi için nasıl bir teknoloji kullanılacağı merak konusu. Tabi bir diğer merak ettiğimiz şey ise Marty McFly gibi HoverBoard ile dolaşabilmek için cebimizden kaç para çıkmasının gerektiği.

Kaynak: shiftdelete

17-02-2012 15:17
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
djathena Çevrimiçi
PSiKoPaT_1925
Moderatör

Benim HakkımdaGerçek Adım : Gökhan
Cinsiyetim : Erkek
Bilgim : Yazılım
       Benim Tecrübem
Android Bilgim : Çok İyi
Yorumlarım : 4,979