Yükleniyor...
Google Android Forum
Oturum Aç
Kayıt Ol Giriş Yap Şifremi Hatırlat Hakkımızda Forum Kuralları Gizlilik Politikası

morfikirlerOyunmp3 indir, mp3 forum

Gönder Cevapla
Google Music
Yazar Mesaj
moxelu Çevrimdışı
Forum Üyesi
Üye

Benim HakkımdaGerçek Adım : Murat
Cinsiyetim : Erkek
Bilgim : Yok
       Benim Tecrübem
Android Bilgim : Orta
Yorumlarım : 185
Rep Puanı: 9
       Benim Android'im
Cihazım : Optimus Black
Sürümü : 2.3.4
Rom'um : v20n
Google Music
Google yeni bir uygulamayı devreye sokarak müzik hizmeti vermeye hazırlanıyor.

Dünyanın en büyük internet arama motoru Google birçok hizmetinin ardından şimdi de kullanıcılara müzik hizmeti vermeye hazırlanıyor.

13 Milyon Şarkı Dağıtım Hakkını Aldı

Amazon ve Apple gibi büyük şirketlerin bulunduğu müzik dağıtım pastasından pay elde etmek isteyen Google Music'in dört büyük plak şirketinden üçüyle anlaştığı ve 13 milyondan fazla şarkıyı dağıtım hakkı elde ettiği bildirildi.

Google Music'in sanal mağazaları Android Market, akıllı telefon ve video hizmetleriyle birleştireceği ve müzik dağıtımı alanında büyük ilerleme kaydeden Apple, Amazon ve Facebook gibi rakiplerini yakalamayı amaçladığı belirtiliyor.

Google Music'in, tüketicilere çeşitli internet bağlantılı araçlardan müziğe ulaşma imkanı ve şarkıları arkadaşlarıyla paylaşma kolaylığı sağlayacağı kaydediliyor.

Warner Music'in Eksikliğinin Google Music'e Sınırlayacağı Öne Sürüldü

Uzmanlar, Led Zeppelin ve Prince gibi birçok grup ve şarkıcıyı bünyesinde bulunduran Warner Music'in eksikliğinin Google Music'e ilgiyi sınırlayacağını ileri sürüyor.

Google şimdiye kadar müzik şirketleri Universal, Sony Music ve EMI ile anlaşma imzaladı. Google ayrıca müzik piyasasında giderek etkinliğini artıran bağımsız marka Merlin ve merkezi Londra'daki Beggar Banquet ile de anlaştı.

Kaynak: Haber365

24-11-2011 16:46
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
Gönder Cevapla

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Google'ın Android Sorunu ! 3HarfLi 1 89 03-05-2012 11:52
Son Mesaj: cinarealy
  Carrier billing now available for Books, Movies, and Music RSS 0 60 03-05-2012 0:58
Son Mesaj: RSS
  Google Music & Google TV means even better Android integration Admin 5 521 24-11-2011 7:54
Son Mesaj: SmeskMessesxfano

Sponsor Bağlantılar
OYUN OYNA Androidcep telefonlarıoyun oynaücretsiz oyunlar