Yükleniyor...
Google Android Forum
Oturum Aç
Kayıt Ol Giriş Yap Şifremi Hatırlat Hakkımızda Forum Kuralları Gizlilik Politikası

morfikirlerOyunmp3 indir, mp3 forum

Gönder Cevapla
iPhone vs Android | Dergi İncelemesi
Yazar Mesaj
isimvar12 Çevrimdışı
Program Uzmanı
Süper Uye

Benim HakkımdaGerçek Adım :
Cinsiyetim : Erkek
Bilgim : Yok
       Benim Tecrübem
Android Bilgim : Süper
Yorumlarım : 374
Rep Puanı: 67
       Benim Android'im
Cihazım : Liquid Metal
Sürümü : 2.1
Rom'um :
iPhone vs Android | Dergi İncelemesi

iPhone vs Android

Resim

Geçen ay Amerika'da yayınlanan bir bilişim dergisinin '' iPhone mu Android mi? '' başlıklı yazısını okudum.Yazıda android'in sürekli eksik yönlerinden bahsediyordu ama iPhone'a geline iPhone' u yüceltiyordu.

Yazıdan kısa süre sonra kısa bir anket hazırlamıştı dergi '' Android Taraycılar mı daha hızlı yoksa iPhone Tarayıcısı mı ? '' diye.

Anketin sonucu gerçekten çok şaşırtıcı.Android Taraycı ( Android işletim Sisteminin orjinal tarayıcısı ) ezici bir üstünlükle anketin galibi oldu.

Bu sonuç gerçekten çok şaşıtııydı çünkü Amerika'da telefon olarak en çok iPhone kullanılıyor.Android 2. sırada.Okuyucuların neden Android Tarayıcıyı şeçtiklerine ben bile inanamadım.

Dergi bir sonraki sayısında '' Android Market '' uygulamasında en çok indirilen oyun ve uygulamalardan 100 tanesinden bir arşiv yaparak okuyucularına sundu.

Dergini adını reklam olamasın diye yazmadım.

27-07-2011 14:42
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
Gönder Cevapla

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Android 2.3 Now Part of the Android Open Source Project RSS 0 118 18-12-2010 1:15
Son Mesaj: RSS
  Android 2.3 source code being now pushed to the Android Open Source Project RSS 0 150 18-12-2010 1:15
  Pictures of the LG B emerge, thinner and brighter than the iPhone? RSS 0 103 17-12-2010 1:05

Sponsor Bağlantılar
OYUN OYNA Androidcep telefonlarıoyun oynaücretsiz oyunlar