Yükleniyor...
Google Android Forum
Oturum Aç
Kayıt Ol Giriş Yap Şifremi Hatırlat Hakkımızda Forum Kuralları Gizlilik Politikası

morfikirlerOyunmp3 indir, mp3 forum

Gönder Cevapla
Let's Golf! 3 HD v1.0.4 + data
Yazar Mesaj
HiddeNKinG Çevrimdışı
----FreeStyle----
Moderatör

Benim HakkımdaGerçek Adım : Hasan
Cinsiyetim : Erkek
Bilgim : Uygulamalar
       Benim Tecrübem
Android Bilgim : Süper
Yorumlarım : 8,097
Rep Puanı: 2217
       Benim Android'im
Cihazım : Galaxy Mini
Sürümü : 2.3.6
Rom'um : emanoN
Let's Golf! 3 HD v1.0.4 + data

ResimResimResimResimResim

Gameloft‘un spor turundeki populer serisi Let’s Golf’un ucuncu oyunu olan Let’s Golf 3! HD, Android Market’te tamamen ucretsiz olarak yayınlandı! Gelistiricinin Android platformu kullanıılarına ozel olarak sundugu bu fırsat, GT Racing: Motor Academy‘nin ardından ikinci bir oyunun daha cihazlarımıza bedava yuklenebilmesini saglıyor!

Kendi karakterinizi olusturabileceginiz yeni ozelliklerle donatılmıs olan Let’s Golf 3!, serinin diger oyunlarından cok daha kapsamlı. Android Market‘ten ucretsiz olarak edinebileceginiz oyunun icerigi su sekilde;
Cin Seddi’nden Uzay’a uzanan 6 farklı golf pisti
Her pist 3D grafiklerle desteklenmis, bu sayede oyunlarınız sırasında harika selaleleri ve yemyesil ormanları goreceksiniz.
Aynı cihaz uzerinden ya da cesitli baglantılarla 4 oyuncuya kadar coklu oyuncu destegi
Oyunlarınız sırasında arkadaslarınızla sohbet edin.
Yuzlerce kombinasyon olusturabileceginiz ayarlarla kendi karakterinizi olusturun.
Oyun, serisindeki diger yapımlardan oldukca farklı. Dort kisiye kadar karsılıklı maclar yapabiliyorsunuz ya da cevrimici olmayan arkadasınızla karsılasmak istediginizde bir pistteki oyununuzu tamamlayıp arkadasınıza gonderebiliyorsunuz. Eger cihazınız destekliyorsa, karsılıklı oyunlarınızda sıra rakibinize gectiginde onun oyununu kendi cihazınızdan goruntuleyebiliyorsunuz.

Filesear(apk v1.0.4)
fileserving(apk v1.0.4)
mediafire(apk v1.0.4)
uploading(v1.0.0 Data for PowerVR)
howfile(v1.0.0 Data for PowerVR)
uploading(v1.0.0 apk for samung)
howfile(v1.0.0 apk for samung)
uploading(v1.0.0 apk for moto)
howfile(v1.0.0 apk for moto)
uploading(v1.0.0 apk for htc)
howfile(v1.0.0 apk for htc)
filepost(v1.0.0 apk from Gameloft wapstore)
howfile(v1.0.0 apk from Gameloft wapstore)
uploading(v1.0.0 data for htc)
howfile(v1.0.0 data for htc)

22-02-2012 22:09
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
Gönder Cevapla

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Zombie Smash apk+data (tavsiye) gandalf3230 11 494 15-05-2012 19:24
Son Mesaj: thesrht
  BackStab HD v1.2.5 cracked for Android (apk and data) (Güncel version) HiddeNKinG 16 1,671 04-05-2012 1:45
Son Mesaj: woon
  Android Telefonlar İçin (Data Dosyasız) En İyi 10 Oyun 2012 akkurt 9 1,292 23-04-2012 10:25
Son Mesaj: musti380038

Sponsor Bağlantılar
OYUN OYNA Androidcep telefonlarıoyun oynaücretsiz oyunlar