BOOT ANİMASYONLARI NASIL DEĞİŞTİRİLİR
CUSTOM ROMLAR İÇİN
1) Beğendiğiniz animasyon dosyasını indirin
2)Dosyanın adını "bootanimation.zip" olarak değiştirin
3) Herhangi bir root explorer kullanarak boot animasyonunuzu /system/media/ veya /data/local/ klasörü içine kopyalayın.
STOCK ROMLAR İÇİN
1) Öncelikle tam olarak root yetkisine sahip olmanız gerekli. Eğer root olmadıysanız z4root programıyla permanent root olun, marketten busy box ve root explorer programlarını indirin
2) Root explorer programını kullanarakorjinal bootanimation.zip dosyasını silin. ( muhtemelen /cust/(firmware adı)/media içindedir.)
3) İstediğiniz bootanimasyon dosyasını /data/local/
içine kopyalayın.
Benim bildiğim yöntemler bunlar ama daha fazla yöntem de var. Bilen arkadaşlar anlatabilirlerse konu daha faydalı hale gelecektir.
Aslında 50'ye yakın dosya buldum ve tamamını paylaşmayı düşünüyordum ama her birini teker teker yükleyip, önizleme için gif haline getirmek ve yüklemek çok uzun zaman alıyor. Bu nedenle şimdilik sadece bir kaç tanesini paylaşıyorum eğer istek olursa ilerleyen zamanlarda daha fazla da paylaşabilirim...
Evet arkadaşlar şimdilik bu kadar. Daha önce de belirttiğim gibi herbiri çok fazla uğraştırıyor o yüzden sadece bu kadar yükleyebildim. Eğer daha fazlasını isterseniz konunun altına yazmanız yeterli.
ALINTI DEĞİLDİR