Yükleniyor...
Google Android Forum
Oturum Aç
Kayıt Ol Giriş Yap Şifremi Hatırlat Hakkımızda Forum Kuralları Gizlilik Politikası

morfikirlerOyunmp3 indir, mp3 forum

Gönder Cevapla
-----Sony Ericsson Xperia Neo V Kullanıcılar Klubu-----
Yazar Mesaj
h_emre_s Çevrimdışı
Süper Uye
Süper Uye

Benim HakkımdaGerçek Adım : EMRE
Cinsiyetim : Erkek
Bilgim : Oyunlar
       Benim Tecrübem
Android Bilgim : Çok İyi
Yorumlarım : 638
Rep Puanı: 70
       Benim Android'im
Cihazım : Xperia Neo V
Sürümü : 2.3
Rom'um : 2.3.4
-----Sony Ericsson Xperia Neo V Kullanıcılar Klubu-----

Arkadaşlar değişik Problemi olanlar yeni konu açsın bu bölüme hem konular çoğalır hemde daha dikkat çeker
bu konuda biraz daha muhabbet tadında olarak geçsin

Resim
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ 
480 x 854 piksel, 3.7 inç
kamera 5 MP arka
vga ön kamera
3B Sweep Panorama özelliğini
CPU: 1GHz Scorpion işlemci, Adreno 205
RAM: 512MB

KULLANAN ÜYELER

1-h_emre_s
2-xperia neo v
3-stronq
4-cagataykaan
5-kreator
6-lance
7-cem35
8-eyilmaz
9-emozittin
10-intro_06
11-atakan06
12-cantara
13-safeline
14-pass11
15-ibrahimdncr
16-weffpalta
17-dark_dream
18-paradoxex
19-elektrosman
20-bulut_onur
21-eraykay
23-prof42
24-:::xXx:::
25-dragonlord
26-turkuazz33
27-frankesen1
28-Provocative
29-musa köksal
30-samett4153
31-serci91
32-coskruno
33-gurcu_selim
34-sarus
35-burak1907
36-syllar
37-eyilmaz
38-jagter
39-Vodka05
40-rainman1903
41-Dandalyus
42-FTHGVN
43-karaagacfb42
44-ygzakn
45-xperria
46-kaanbaba199
47-kpln04
48-inside85
49-hemka_x5
50-albayjon
51-taishos
52-yey52
53-engingur1966
54-bychiko
55-ihsandurmus
56-yakuzza123
57-alicanarslan
58-karacam59
59-halithalit
60-ThE_kOnT
61-emre571
62-CROW_27
63-balkuu
64-NeoV
65-masKee
66-musisi
67-afoktay
68-Cck
69-sel501
70-tootpick
71-Başbuğ35
72-serhat07
73-judge7
74-vlkpegasus
75-polenski
76-mavilale
77-ocatanur
78-murataydin
79-wmehmetw
80-msnvirusu
81-ÉxCèLLênT®
82-androidNeo
83-OmeaR-Fr
84-rumed
85-cayisik
86-aokgasteci
87-mstftmz
88-halser
89-aytuga
90-nymro
91-Ozfen3334
92-emre unal
90-siz olabilirsiniz

04 aralık pazar günü vatan bilgisayardan aldım 821tl neo arasında fazla fark yok sadece neoda 8 mp kamera ve 8gb hafıza kartı çıkıyor arasında fark bu interneten araştığımma göre aslında 2005 beri kulandığım Nokia 6600 vardi android geçmek istedim
şuanda tlf daha çözemedim araştırıyorum kulanıcı arkadaşlarvarsa burada toplanırsak birbirime daha fazla yardımcı oluruz

tlf inceleyince günceleyecem

Sony Ericsson Xperia modeli gerçekten oldukça başarılı bir satış rakamına ulaşmıştı. Sony ise Xperia ailesinin yeni telefonu olan Xperia Neo V‘yi duyurdu. 2011 bitmeden, Ekim ayında satışa çıkacak olan Xperia Neo V Android 2.3.4 işletim sistemine sahip olacak. Neo V, 3D panoramik özellikli kamerası sayesinde 3D (3 boyutlu) resimler çekebilecek…
Sony Ericsson Android ile yeniden hayat buldu diyebiliriz.
Dünyanın ilk “3D sweep panorama” teknolojisine sahip telefonu olacak olan Xperia Neo V bu sayede 3 boyutlu resimler çekebilecek. Böylece 3D televizyonunuzdan bu resimlere bakabileceksiniz.
Ayrıca Android 2.3.4 işletim sistemine sahip olacak Xperia Neo V, eğer yetişirse Android Ice Cream Sandwich işletim sistemi ile birlikte gelebilir.
Sony Ericsson Xperia Neo V‘yi ayrıca Sony Ericsson LiveDock™ sayesinde mini-mobile PC’ye çevirebiliyorsunuz. Böylece mouse, klavye veya herhangi bir oyun kontrol cihazı bağlayabiliyorsunuz.

Sony Ericsson Xperia Neo V’nin özelliklerine bakacak olursak:
Android’in akıllı telefonlar için son sürümü olan Android 2.3.4 GingerBread işletim sistemi
1 GHz Qualcomm Snapdragon MSM8255 işlemci
3.7 inç 480 x 854 piksel (FWVGA) çözünürlükte çizilmeye karşı dayanıklı, dokunmatik kapasitif (multi-touch), Mobile BRAVIA® Engine’li Retina ekran
16x dijital zoom‘lu, oto-fokuslu, yüz tanıma sistemli, 720p HD video kaydı yapabilen 5 megapiksel led Flaşlı arka kamera ve VGA ön kamera
Beyaz, Mavi Gredient ve Gümüş olmak üzere 3 renk seçeneği
320MB dahili telefon hafızası +2GB hediye memory card ve microSD kart ile 32GB’a kadar yükseltilebilir hafıza
116 x 57 x 13mm boyutlar
126g ağırlık
1500 mAh batarya
Micro usb girişi
TV çıkışı
USB tethering ve modem özellikleri
hdMI desteği
3.5 mm kulaklık girişi
7 saate kadar konuşma süresi
android 2.3.4 ile gelen Google Talk™ video chat özelliği

Arkadaşlar Kulanıcı KP Profil düzeleden Kullandığın Cihaz: seciminiz xperia neo v yaprsanız güzel olur

(07-01-2012 20:05)dragonlord Yazılan:  eğer aldığınız cihaz telefonsa ve de aldıktan sonra 7 gün içinde istediğiniz zaman iade edebilme olanağı var. kutu açılmış bile olsa bütün malzemeleri tam olduktan sonra iade edilebilir. enazından hepsiburadadaöyle çünkü daha önce yaptım ordan biliyorum.

ayrıca telefon alırken internetten alacaksanız eğer, internette yazan özelliklerle karşılaştırma yaparak almayın derim. gidin bir teknoloji marketine. alacağınız telefonu bulun ve inceleyin ekranına vurun birkaç kere Gülücük (sağlamlığını kontrol etmek için). menülerini gezin. fotoğraf veya video çekin telefonun nasıl çalıştığına şahit olun. diğer telefonlarada bakın onları da deneyin aynı şekilde daha sonra kararınızı verin ve nereden almak istiyorsanız oradan alın.

aldığınız zaman da yapacağınız ilk şey test olmalı. işlemcisini test etmek için bir video yükleyebilir ve izleyebilirsiniz. ya da internetten flash içerikli bir video açabilirsiniz. eğer akıcı bir şekilde izleniyorsa işlemcide sorun yoktur. yada bir oyun yükleyerek test edebilirsiniz.

Bu söylediklerim gereksiz gelmesin size çünkü ben böyle bir durum yaşamıştım. İlk android telefonumu (Turkcell-T10) aldığımda herşey normal gözüküyordu. daha sonra evde kurcalarken şans eseri videoları donuk olarak oynattığını gördüm. ve değiştirdim.

daha sonra kamerayı test edin birkaç fotoğraf çekin. daha önce kurcalamaya gittiğiniz yerdeki kamerayla karşılaştırın hayalinizde.

ve son olarak da ışık sensörünün düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol edin. eğer ışık konusunda sorun yoksa telefonunuzu değiştirmenize gerek yok.

Tabi ki etrafında fiziksel hasarlar varsa değiştirin ya da iade edin.

evet işte böyle.. bu anlatım sadece sony ericsson xperio neo v için yapılmıştır. kendi yaptığım şeylerdir. daha başka yapılacak şey varsa bilenler bilmeyenlere anlatsın.

Tavsiye Programlar

1-Advanced Task Killer Pro v1.9.6B77: Gereksiz çalışan programları kapatırsınız tlf hızlanır ve şarjınız daha uzun gider çok işinize yarar

Ekli Dosya(lar)
.apk  Advanced Task Killer Pro v1.9.6B77 .apk (Boyut: 71.42 KB / İndirme: 246)
(Bu Mesaj 19-04-2012 13:44 değiştirilmiştir. Değiştiren : cantara.)
08-12-2011 18:45
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
stronq Çevrimdışı
Herşey İllegal
Üye

Benim HakkımdaGerçek Adım : illegal
Bilgim : Yazılım
       Benim Tecrübem
Android Bilgim : Süper
Yorumlarım : 174
Rep Puanı: 4
       Benim Android'im
Sürümü : 4.0.3
Rom'um : Orjinal
RE: -----Sony Ericsson Xperia Neo V Kullanıcılar Klubu-----
bende 4 aralık pazar günü Teknosa dan aldım Gülücük çok memnunum. oyun performansı harika, video performansı harika, sonyericsson ın kamera performansı zaten eşsiz ve mükemmel.
08-12-2011 21:11
h_emre_s Çevrimdışı
Süper Uye
Süper Uye

Benim Tecrübem
       Benim Android'im
(08-12-2011 21:11)stronq Yazılan:  bende 4 aralık pazar günü Teknosa dan aldım Gülücük çok memnunum. oyun performansı harika, video performansı harika, sonyericsson ın kamera performansı zaten eşsiz ve mükemmel.

hayırlı olsun kardeş hangi renk aldın
admine geçen yazdım bizim bölümüzü açıver ve kulandığı çiazlar bölümne Xperia Neo V seçme hakkı istedim sagolasın heme açmış ve eklemiş

08-12-2011 21:33
emre87 Çevrimdışı
Üye
Üye

Benim HakkımdaGerçek Adım : emre
Cinsiyetim : Gizli
       Benim Tecrübem
Yorumlarım : 28
Rep Puanı: 1
       Benim Android'im
Cihazım : Xperia Arc
Rom'um : original
arkadaslar bende kardesime alicam bu cihazi yunanistandan almayi dusunuyorum ordaki fiyati 199 euro Gülücük
08-12-2011 21:49
h_emre_s Çevrimdışı
Süper Uye
Süper Uye

Benim Tecrübem
       Benim Android'im
(08-12-2011 21:49)emre87 Yazılan:  arkadaslar bende kardesime alicam bu cihazi yunanistandan almayi dusunuyorum ordaki fiyati 199 euro Gülücük

şimdikten hayırlı olsun
08-12-2011 22:17
stronq Çevrimdışı
Herşey İllegal
Üye

Benim HakkımdaGerçek Adım : illegal
Bilgim : Yazılım
       Benim Tecrübem
Android Bilgim : Süper
Yorumlarım : 174
Rep Puanı: 4
       Benim Android'im
Sürümü : 4.0.3
Rom'um : Orjinal
(08-12-2011 21:33)h_emre_s Yazılan:  
(08-12-2011 21:11)stronq Yazılan:  bende 4 aralık pazar günü Teknosa dan aldım Gülücük çok memnunum. oyun performansı harika, video performansı harika, sonyericsson ın kamera performansı zaten eşsiz ve mükemmel.

hayırlı olsun kardeş hangi renk aldın
admine geçen yazdım bizim bölümüzü açıver ve kulandığı çiazlar bölümne Xperia Neo V seçme hakkı istedim sagolasın heme açmış ve eklemiş

kategorileri açmasını ben rica ettim Gülücük bkz. : http://www.googleandroid.gen.tr/Thread-x...tegorileri

lacivert aldım Gülücük teşekkürler.

09-12-2011 0:30
Gönder Cevapla

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  ben sony xperia neo v yi bilgidiyara nasil gircem acil anlatim baytan05 1 52 20-05-2012 15:13
Son Mesaj: DeepHunter
  [ROM] Xperia Neo V SS XperiaNeo 35 1,060 20-05-2012 9:24
Son Mesaj: XperiaNeo
  Xperia Neo V'de ClockWorkMod Recovery 5.0.2.6 Kurulumu cantara 34 2,595 19-05-2012 12:38
Son Mesaj: teasolves

Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir

Sponsor Bağlantılar
OYUN OYNA Androidcep telefonlarıoyun oynaücretsiz oyunlar